Moeilijkheidsgraad: *
Bereidingstijd: 20 minuten
ingedriënten
forel (1 per persoon)
plantaardige olie
paprika
ajuin
tomaat
peterselie
zout
nodig: zilverpapier
bereiding
Kuis de forel, smeer de buiten-en binnenkant in met een beetje olie en leg ze op een stuk zilverpapier.
Snij de groenten in stukken (ajuin in ringen, tomaat in schijfjes en paprika in blokjes).
Vul de forel met de groenten: eerst ajuin, dan tomaat en dan paprikablokjes en doe er een takje peterselie in.
Beetje olie toevoegen en zout en het zilverpapier dichtvouwen. Let er op dat het pakketje niet te strak is: de stoom moet nog kunnen ontsnappen.
De pakketjes een tiental minuten in de oven en ze zijn klaar!
tips
Dit kan met alle vissoorten, ook visfilet.
Heerlijk met aardappelkoek (purree uit de oven).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten